FAQ  •  Register   •  Gallery •  Login

It is currently Thu Oct 30, 2014 11:53 pm

Newbie here with a question PM-1.5

<<

xsspeed

Newbie

Posts: 2

Joined: Tue Sep 25, 2012 5:29 am

Post Tue Sep 25, 2012 5:35 am

Newbie here with a question PM-1.5

Hi, I was doing a google search for advice and came upon this forum. I have a PM-1.5 amp and lately, there is a buzz when I put it on that switches to a really loud hum through the speakers. At first I thought it was a grounding issued and put the amp and mixer on a different circuit than the guitar amps but that didn't work. I pulled the jumper off the ground and it didn't help. I have unplugged everything but the speakers and that didn't work. I tried different speaker cables - no luck. I have even tried to go from the 3 prong plug to a 2 prong adapter to take the ground out and it didn't work. Nothing seems to get rid of the noise. When I have band practice, the vocals are as a loud as normal through both mics but in between songs, the hum/buzz is unbearable. Help!
<<

kingman

User avatar

(pair of) SILVER-7 TUBE AMPs

Posts: 5723

Joined: Sun Nov 30, 2008 2:10 pm

Location: Upstate South Carolina

Post Tue Sep 25, 2012 6:11 am

Re: Newbie here with a question PM-1.5

Sounds like in need of repair, may be a bad cap. Contact http://vintagehifipgh.com/
In reality, it only matters what it sounds like to YOU!!!
<<

xsspeed

Newbie

Posts: 2

Joined: Tue Sep 25, 2012 5:29 am

Post Tue Sep 25, 2012 8:47 am

Re: Newbie here with a question PM-1.5

OK thanks!

Return to "The Welcome Mat"

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group.